Fotoalbum

Braakrussula

Geweizwam

Gewone zwavelkop

Berkezwam

Berkezwam

Vliegenzwam (beginstadium)

Vliegenzwam

Heksenkring

Hier is mijn fotoalbum met een paddenstoelen-overzicht. In de afgelopen periodes heb ik opnames gemaakt van diverse soorten. Tijdens het uitzoeken van foto's voor deze site kwam ik tot de ontdekking dat het er best veel zijn, dus dat was nog best een aardig klusje! 
Maar hier is een begin en ik ga natuurlijk aanvullen en soms verwijderen als ik een opname niet meer zo geschikt vind. Zo mogelijk zal ik de naam erbij vermelden, maar als ik niet zeker ben, laat ik de naam weg. Ik eet geen paddenstoelen uit de vrije natuur, maar smul liever van de champignons die in de winkel verkrijgbaar zijn. Ik geniet liever met mijn ogen van al die mooie en soms bijzondere soorten die in de herfst uit de grond, op stammen en op stronken tevoorschijn komen, vooral in combinatie met mos en herfstbladeren. Hopelijk komen de gasten van mijn site ook op deze plek een kijkje nemen! Zo ja, dan alvast heel veel kijkplezier gewenst en laat gerust een reactie achter of een vraag....

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

mgo | Antwoord 29.10.2014 22.38

eekhoornentjesbrood?

Emiel | Antwoord 10.01.2014 15.28

En waar zijn de kaboutertjes??

jannie harmsen 10.01.2014 17.48

Die hebben zich verstopt onder het afgevallen blad! :)

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 08:45

fb vraagt veel tijd als je iedereen wil volgen, ik plaats er minder en minder
zo'n blog is veel meer je eigen plekje
veel plezier met het herontdekken ervan

...
17.03 | 19:31

Leuk om weer van je te lezen. En soms gaat dat inderdaad zo. Je wilt ergens over schrijven en al schrijvend wordt het een ander verhaal. Herkenbaar.

...
17.03 | 15:23

Goed nieuws dat je het weer meer wilt doen dat schrijven op je website. Ik lees ze graag.

...
17.03 | 11:01

Fijn je reactie hier te zien Lenie, ik laat me soms te veel afleiden door andere dingen, maar wil ook blijven schrijven. Veel plezier en succes voor jou!

...
Je vindt deze pagina leuk